Sigla CBC

CATALOG DE ECHIPAMENTE

Start  Parteneri  Contact

 

Din Grupul SAMSON
fac parte si o serie de producatori
de robinete industriale pentru
aplicatii speciale din CHIMIE, PETROCHIMIE si ENERGETICA..


samsomatic.JPG (38368 bytes)
pfeiffer.JPG (32523 bytes)
vetec.JPG (62025 bytes)
welland.JPG (18756 bytes)leusch.JPG (61750 bytes)

 


 

SAMSOMATIC Automationssysteme GmbH
Sigla SAMSOMATIC
Se ocupa de partea de proiectarea si dezvoltarea sistemelor de reglare pentru alicatii speciale, sisteme bazate pe echipamente SAMSON. Produce si componente electronice si pneumatice de mare precizie si fiabilitate, transmitere de presiune si temperatura, distribuitoare electropneumatice, contacte de limita, convertere.


PFEIFFER Chemie-Armaturen GmbH
Sigla PFEIFFER

Producator renumit de robinete speciale cu ventil, sferice si clapete, de reglare sau ON-OFF utilizate īn instalatii cu fluide puternic corozive, toxice, alimentare etc. Robinetele sunt complet teflonate sau din otel inox special, cu diverse actionari si accesorii SAMSON. PFEIFFER mai produce o gama larga de robinete pentru preluare probe (sampling valves) din diverse materiale, manuale sau actionate pneumatic.


VETEC Ventiltechnik GmbH
Sigla VETEC
Producator de robinete pentru procese speciale din diverse domenii.
Robinete de reglare cu con rotativ seria MAXIFLUSS
DN 25...400, PN 10...160, materiale: otel turnat sau otel inox, versiuni DIN sau ANSI, cu utilizare larga īn petrochimie, energetica si alte industrii.
VETEC mai produce robinete de reglare speciale pentru reducerea presiunii īnalte a gazelor naturale (cap de sonda). Presiuni de intrare pāna la 540 bar si presiuni diferentiale pe robinet pāna la 450 bar.


WELLAND & TUXHORN Armaturen-und Maschinenfabrik
Sigla WELLAND-TUXHORN
Producator de robinete de reglare, statii de reducere-racire si alte echipamente utilizate īn instalatii din domeniul energetic clasic si nuclear.
Robinete de reglare aferente cazanelor (alimentare, injectie etc.), robinete de reglare nivel si temperatura īn preīncalzitoare, degazor si condensator, ventile cu īnchidere rapida, robinete de esapare de siguranta.
Produce si o gama larga de statii de reducere-racire de la cele mai comune pāna la instalatii complexe pentru by-pass turbine.


LEUSCH GmbH
Sigla LEUSCH
Producator de robinete cu clapeta si cu sfera de mari dimensiuni pentru aplicatii speciale, constructii conform DIN, ANSI, BS, API etc.
Robinete cu clapeta DN 80...3000, PN 6...420
Robinete cu sfera DN 15...1500, PN 6...420
Clapete de retinere DN 50...600, PN 6...25
Robinetele sunt prevazute cu diverse actionari si accesorizari, cele pneumatice produse de SAMSON iar cele electrice de la cei mai renumiti producatori din domeniu. Utilizare īn aplicatii din: chimie, rafinarii, energetica, navale si alte industrii.